Portofoliu Produse

Sisteme de montaj

Despre CLENERGY  

Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor. Clenergy este specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de montare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor pentru proiecte.

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei noastre de cercetare și dezvoltare, suntem capabili să creăm echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței. Avem, de asemenea, capacitatea de a personaliza soluțiile de montaj pentru a satisface cerințele specifice ale clientului în timp util. Livrăm structuri de montaj solar în întreaga lume și lucrăm printr-o rețea de parteneri strategici, distribuitori și agenți.

Panouri Fotovoltaice

LISTA PRODUSE


Despre Risen Energy

Risen Energy Co Ltd (Risen Energy) is a developer, manufacturer, and distributor of solar photovoltaic application products. The company offers solar cell slices and modules such as HJT PV modules, monocrystalline PV modules; and energy storage systems for utility, commercial, industrial, and residential applications. Risen Energy also provides services such as construction, operation, and maintenance of the solar power stations; design and technical planning; leasing and building permits; site inspection and development; financing, consulting and installation, and system upgrade. The company has operations in Australia, China, Germany, India, Mexico, and Japan. Risen Energy is headquartered in Ningbo City, Zhejiang, China.

Despre Jinko Solar

Jinko Solar este una dintre cele mai faimoase și inovatoare companii de tehnologie solară din lume. Activitatea sa acoperă verigile de bază ale lanțului industriei fotovoltaice, concentrându-se pe cercetarea și dezvoltarea de produse fotovoltaice integrate și soluții integrate de energie curată. În prezent, produsele Jinko Solar deservesc peste 3.000 de clienți din peste 160 de țări și regiuni din întreaga lume, iar compania sa clasat pe locul 1 în livrările globale de module din 2016 până în 2019. Până la sfârșitul lunii martie 2022, livrările cumulate de module Jinko Solar au depășit 100 GW. Jinko Solar este un lider de opinie în industrie în diverse cadre internaționale, cum ar fi B20 și este, de asemenea, una dintre primele companii de energie solară care se alătură inițiativei ecologice RE100.

Jinko Solar este prima companie care a stabilit o capacitate de producție "integrată vertical", de la procesarea materialului de siliciu la producția de plachete, celule și module în industrie. Are un total de 14 baze de producție la nivel mondial în China, Statele Unite, Malaezia și Vietnam. Începând cu T4 2022, capacitatea de producție efectivă a companiei de plachete, celule și module de siliciu monocristalin ajunge la 65 GW, 55 GW și, respectiv, 70 GW. Jinko Solar are peste 1.000 de angajați în cercetare și dezvoltare și tehnici și a câștigat multe onoruri, cum ar fi "Centrul Național de Tehnologie pentru Întreprinderi", "Întreprinderea Națională de Demonstrare a Inovației Tehnologice", "Campion al producției" și a formulat multe standarde internaționale și interne, cum ar fi IEC . Jinko Solar extinde continuu scenariile de aplicare diversificate ale tehnologiei fotovoltaice, inclusiv fotovoltaica integrată în clădiri, producția de hidrogen fotovoltaic, stocarea energiei și alte domenii, și se străduiește să creeze un nou ecosistem energetic.

Jinko Solar a fost listată la Consiliul STAR al Bursei de Valori din Shanghai în 2022, iar JinkoSolar Holding Co., Ltd., acționarul său indirect de control, a fost listată la Bursa de Valori din New York în 2010.

Invertoare & Baterii

LISTA PRODUSE


Despre Huawei

Huawei oferă soluții fotovoltaice inteligente de vârf, valorificând o experiență de peste 30 de ani în tehnologia informației digitale. Prin integrarea AI și Cloud, Huawei încorporează în continuare multe cele mai recente tehnologii TIC cu PV pentru generarea optimă a energiei, făcând astfel ca centrala solară să fie extrem de eficientă, sigură și fiabilă cu capabilități Smart O&M și Grid Support și construiește baza pentru ca energia solară să devină principala sursă de energie. 


Pentru utilizatorii de energie solară, Huawei a lansat o soluție avansată pentru C&I și clienții rezidențiali bazată pe conceptul "Cost optim de energie electrică și siguranță activă". Prin îmbunătățirea utilizării energiei solare, Huawei a contribuit la alimentarea milioanelor de locuitori și a sute de industrii la nivel global. Huawei va continua să inoveze și să permită energiei regenerabile pentru a împuternici fiecare individ, casă și organizație.

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.