Η GEMINOX γίνεται διανομέας της Clenergy για ηλιακές εγκαταστάσεις στη Βαλκανική Χερσόνησο

2022-07-15

Η GEMINOX θα διανείμει τα ηλιακά συστήματα εγκατάστασης της Clenergy σε όλη τη Βαλκανική Χερσόνησο

Η GEMINOX ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Clenergy, κατασκευαστή εξοπλισμού τοποθέτησης ηλιακών εγκαταστάσεων και διαχείρισης καλωδίων για έργα, για ολόκληρη τη Βαλκανική Χερσόνησο.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Clenergy και η GEMINOX θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διευκολύνουν την υιοθέτηση της ηλιακής ενέργειας μέσω της διανομής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μια περιοχή με ιδιαίτερο αναπτυξιακό δυναμικό.

Η GEMINOX είναι εξουσιοδοτημένη να πουλά τη ναυαρχίδα της σειράς προϊόντων της Clenergy: PVezRack® και τη νέα της υπο-μάρκα RUNNUR στη Βαλκανική Χερσόνησο. Η συνεργασία καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία υποκατηγοριών προϊόντων PVezRack®, από SolarRoof, SolarTerrace, EzTracker™, Clenergy Hollywood έως Post Mount, λύσεις διαχείρισης καλωδίων RUNNUR και άλλα σχετικά αξεσουάρ


"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε έναν διανομέα που επεκτείνει τις δραστηριότητές μας σε όλη την Ευρώπη"


"Η συνεργασία διανομής είναι ένα από τα στρατηγικά μας σχέδια για συνεχή ανάπτυξη, καθιστώντας τα ανανεώσιμα προϊόντα και τις λύσεις μας προσβάσιμες σε περισσότερους ενδιαφερόμενους. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν διανομέα που επεκτείνει τις δραστηριότητές μας σε όλη την Ευρώπη. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα προς την εκπλήρωση της αποστολής μας. ελπίζω ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης πιο αποδοτικής και οικονομικά προσιτής ηλιακής ενέργειας στην Ευρώπη."

Daniel Hong, CEO Clenergy

"Αισθανόμαστε προνομιούχοι να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Clenergy, μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τεχνολογίες αιχμής, ανώτερα προϊόντα και απαράμιλλες υπηρεσίες. Είναι υπέροχο να συνεργαζόμαστε με εταιρείες ηλιακής ενέργειας που μοιράζονται ένα όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον, χωρίς άνθρακα."

Jake Liu, CEO la GEMINOX


Contact

GEMINOX

T: +30 2102720289

Email: sales@geminox.gr

Website: www.geminox.gr

GEMINOX

Από το 2022, έχει δημιουργήσει επίσημες συνεργασίες διανομής με εταιρείες παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων των Risen Energy και Huawei. Η συμφωνία με την Clenergy θα επιτρέψει στη GEMINOX να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της για να συμβάλει στην ανάπτυξη της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ευρώπη.

CLENERGY

Ιδρύθηκε το 2007 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η Clenergy διαθέτει εργοστάσια στην Κίνα και είναι κατασκευαστής και πάροχος λύσεων για τη βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και κατασκευών. Η Clenergy ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και μηχανική εγκατάστασης ηλιακού εξοπλισμού και διαχείρισης καλωδίων για έργα, ως κατασκευαστής παγκόσμιας κλάσης.