Η GEMINOX εισέρχεται στην ελληνική αγορά ως προμηθευτής εξοπλισμού φωτοβολταϊκών

2023-01-31

Η GEMINOX με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την είσοδό της στην ελληνική αγορά ενέργειας. Ως προμηθευτής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, η GEMINOX δεσμεύεται να παρέχει άμεσα και με συνέπεια ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας υψηλής ποιότητας.

Οι συνεργάτες μας είναι εγκαταστάτες, εργολάβοι EPC, μεταπωλητές, χονδρέμποροι, διανομείς και κατασκευαστές. Υποστηρίζουμε την ευελιξία, την ατομική προσέγγιση, την αξιοπιστία και στηρίζουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη μακροπρόθεσμη συνεργασία. Φέρνουμε τις πιο πρόσφατες έξυπνες τεχνολογίες στην αγορά μέσω στενής συνεργασίας με μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου. Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούν να ζήσουν βιώσιμα, γι' αυτό προωθούμε αυτήν την προσέγγιση μέσω των πρωτοβουλιών μας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. 

Η GEMINOX είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος για τα Βαλκάνια των κορυφαίων συστημάτων στήριξης CLENERGY, ασημένιος συνεργάτης της HUAWEI ENTERPRISE και ένας από τους κύριους διανομείς των φωτοβολταϊκών πάνελ RISEN ENERGY και JINKO SOLAR.

Η GEMINOX σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη Ρουμανία, όπου και κατέχει μερίδιο αγοράς 30% για το έτος 2022. Με οδηγό αυτή την εμπειρία, προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα. Ο Jake Liu, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπαίνουμε στην ελληνική αγορά και που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να δημιουργήσουν με αξιοπιστία και οικονομική αποδοτικότητα φωτοβολταϊκά συστήματα όλων των κατηγοριών».

Η επίσημη δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2023. Η GEMINOX ανυπομονεί να οικοδομήσει ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες της στην Ελλάδα και να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.