Παρουσιάζουμε το Clenergy PV-ezRack® ezShade 2.0

2023-01-18

Η GEMINOX είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα ενός νέου προϊόντος από την CLENERGY: ηλιακή λύση στάθμευσης PV-ezRack® ezShade 2.0

Το PV-ezRack® ezShade 2.0 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υποστήριξη ηλιακών πάνελ καθώς και στέγαση αυτοκινήτου για οικιστικά και εμπορικά έργα. Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα αλουμινίου και οι συνδετήρες από ανοξείδωτο χάλυβα εξασφαλίζουν ένα στιβαρό και αξιόπιστο σύστημα. Με τον εξαίσιο σχεδιασμό της δομής, η αδιάβροχη λειτουργία είναι διαθέσιμη χωρίς τη χρήση μεγάλης ποσότητας ελαστικών EPDM.

Το PV-ezRack® ezShade 2.0 είναι μια ανεξάρτητη δομή σκίασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλες εφαρμογές όπως:

• Πέργκολα

• Carport's

• Σκιάστρα πισίνας

• Σκιά στάσεων λεωφορείων κ.λπ

Κάποιος μπορεί επίσης να τοποθετήσει έναν μετατροπέα, μια μπαταρία και μια έξοδο φόρτισης EV στις πλαϊνές δέσμες για να γίνει ένας πλήρης σταθμός φόρτισης.

Το Clenergy PV-ezRack® ezShade 2.0 είναι τώρα σε απόθεμα στην αποθήκη μας. Υπάρχουν 2 διαθέσιμα μοντέλα, ένα για 2 αυτοκίνητα και ένα άλλο για 4 αυτοκίνητα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

MAIN BENEFITS

Easy Installation

Χάρη στον καινοτόμο δομικό σχεδιασμό, το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί με λιγότερα βήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Waterproof

Με τη νέα δομική σχεδίαση, το PV-ezRack® ezShade 2.0 είναι εντελώς αδιάβροχο μετά από πραγματικές δοκιμές σε βροχερή μέρα.

Excellent Corrosion Resistance

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα με εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, το PV-ezRack® ezShade 2.0 προσφέρει αξιόπιστη και ανθεκτική λύση.

VIDEOS