SolarRoof™ DT Rail Penetrative

Soluție pentru instalarea fotovoltaică pe acoperișuri comerciale din tablă

Caracteristici


  • Datorită șinei DT și clemelor cu proprietăți secționale unice, sistemul de șine PV-ezRack ® SolarRoof™ DT poate oferi clienților noștri o instalare robustă și rapidă.
  • PV-ezRack® SolarRoof™ DT Rail System Penetrative este o soluție universală concepută pentru instalarea prin penetrare a modulului PV pe acoperișuri de tablă.

Instalare rapidă și ușoară

Clenergy aplică modul M inovator în clemele de capăt și cele intermediare, ceea ce ajută la ușurarea instalării modulului fotovoltaic.

BENEFICII CHEIE

Instalare simplă și rapidă

Utilizarea tehnologiei Z-Module impreuna cu clemele de capat sicele intermediare permite o instalare rapidă.


Economie

Cu un nou design de proprietate secțională, DT Rail oferă soluții cu deschidere mai mare pentru instalarea fotovoltaică pe acoperișuri de tablă. Prin urmare, costul proiectului ar putea fi redus deoarece sunt necesare mai puține interfețe.


Versatilitate

Cu diferite tipuri de interfețe și dimensiunea completă a clemelor de capăt și acelor intermediare, PV-ezRack® SolarRoof™ pute fi compatibil cu acoperișurile din tablă și modulele fotovoltaice obișnuite de pe piață.


COMPONENTE

DT Rail 38 Landscape
DT Rail 38; DT Rail 48
Tin Roof Hook A with ezClick
End Clamp with M-module
Inter Clamp, with U-shape profile
Inter Clamp with Inter Clamp II
Splice for DT Rail

MATERIALE VIDEO

Despre Clenergy

Clenergy a fost fondata in 2007 in Melbourne, Australia si cu facilitati de productie in Xiamen China. Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor, specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de fixare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor solare.

PV-ezRack® Clenergy

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei de cercetare și dezvoltare, sunt capabili să creeze echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței.

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.