SolarRoof™ Penetrative

Sistem de montare solar pentru acoperiș din tablă

Caracteristici


  • Clenergy PV-ezRack® SolarRoof™ a fost dezvoltat pentru instalații solare fotovoltaice rezidențiale pe acoperișuri de tablă.
  • Componentele sunt ușor de instalat și pot fi utilizate atât pentru sisteme înclinate, cât și pentru sisteme înclinate, pe o mare varietate de tipuri de acoperiș. Interfețele, șinele și clemele sunt din materiale de înaltă calitate, robuste și rezistente la coroziune, inclusiv aliaje de calitate structurală.
  • Sistem de montare pe acoperiș fiabil și robust, cu componente de înaltă calitate concepute pentru cele mai dure condiții.

Construit să reziste


Tilt Legs a fost dezvoltat ca un sistem universal de montare PV pentru acoperișuri înclinate și plate. Cu trei picioare de înclinare reglabile, aceste piese pot înclina panourile între 10-60 de grade.


BENEFICII CHEIE

Instalare rapidă și ușoară

Inovatoare și patentată internațional, tehnologia Clenergy Z-Module este ușor de instalat și este utilizată în aproape toate componentele SolarRoof™. Poate fi introdus în șină în orice punct și fixat cu doar trei mânere.

Universal

SolarRoof™ are cleme de mijloc și de capăt adecvate pentru fiecare dimensiune de panou solar, inclusiv panouri fără cadru, cu film subțire sau cleme speciale pentru regiunile ciclonice. În gama tot mai mare de cleme, cleme de cablu, adaptoare și accesorii, sunteți sigur că veți găsi piese originale de care aveți nevoie pentru nevoile dvs. de montaj pe acoperișul solar.

 Gamă largă de înclinări

Cu un nou design de proprietate secțională, DT Rail oferă soluții cu deschidere mai mare pentru instalarea fotovoltaică pe acoperișuri de tablă. Prin urmare, costul proiectului ar putea fi redus deoarece sunt necesare mai puține interfețe.

Versatilitate

O mare varietate de dispozitive de fixare pentru acoperiș din tablă, picioare de înclinare și adaptoare vă ajută să vă asigurați că veți găsi o metodă de fixare potrivită pentru aproape fiecare acoperiș din tablă, unde este necesară fixarea cu penetrare.

COMPONENTE

End Clamp
Inter Clamp
Universal Clamp
Universal Clamp
ECO Rail
Splice for ECO Rail
Adjustable Tilt Legs, Preassembly

MATERIALE VIDEO

Despre Clenergy

Clenergy a fost fondata in 2007 in Melbourne, Australia si cu facilitati de productie in Xiamen China. Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor, specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de fixare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor solare.

PV-ezRack® Clenergy

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei de cercetare și dezvoltare, sunt capabili să creeze echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței.

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.