SolarRoof™ Pro 2.0

Sistem de montare rapid și flexibil pentru acoperiș din țiglă ceramică

Caracteristici

Clenergy PV-ezRack® SolarRoof ™ Pro 2.0 este o soluție de montare a panourilor fotovoltaice pe acoperiș potrivită pentru majoritatea acoperișurilor înclinate rezidențiale și comerciale


  • Ajustarea poziției în patru moduri diferite și trei direcții
  • Gamă largă de carlige din aluminiu și oțel inoxidabil

Soluție fără probleme ce economisește timp


  • Același kit și SKU sunt compatibile atât in modul peisaj, cât și portret.
  • Instalare cu o singura unealta pentru întregul sistem
  • Cârligele, șinele și șuruburile certificate ETA de înaltă calitate ofera siguranța sistemului de montare.

BENEFICII CHEIE

Instalare ușoară cu functie largă de reglare

Cârligul inovator pentru țiglă reglabil oferă o gamă largă de ajustări (trei nivele), pentru diferite grosimi de plăci, diferite structuri din lemn si diferite toleranțe la structura clădirii. Unghiul mare de ajustare permite o instalare mai rapidă și mai ușoară la fața locului. Este necesara o singura unealta pentru a instala întregul sistem.


Proiectare flexibila ce utilizeaza intreaga suprafata

Același kit și componente sunt necesare pentru amenajările peisaj și portret pentru acoperișurile rezidențiale prin simpla rotire a picioarelor L de deasupra cârligului. Evită necesitatea de aplicare a două straturi de șină și face aranjamentul panourilor pentru acoperișuri neregulate mai flexibila.

Soluție fără batai de cap

Clenergy PVezRack® SolarRoof Pro 2.0 este o soluție ce nu da batai de cap instalatorilor. SolarRoof Pro 2.0 este un sistem de montare stabil și extrem de rezistent. Cârligele și șinele de înaltă calitate și șuruburile certificate ETA asigură că proprietarii de case nu trebuie să-și facă griji cu privire la fracturarea tiglelor sau la siguranța sistemului de fixare în zilele cu vânt sau zăpadă.

COMPONENTE

End Clamp
Inter Clamp
Toroda Rail
Splice for Toroda Rail
Alu Adjustable Roof Hook
Cap for SRP Rail 40
Grounding Lug
Grounding Clip
Universal Cable Clip

MATERIALE VIDEO

Despre Clenergy

Clenergy a fost fondata in 2007 in Melbourne, Australia si cu facilitati de productie in Xiamen China. Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor, specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de fixare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor solare.

PV-ezRack® Clenergy

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei de cercetare și dezvoltare, sunt capabili să creeze echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței.

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.