en-GEMINOX devine distribuitor Clenergy pentru instalații solare in Peninsula Balcanică

07/07/2022

GEMINOX va distribui sistemele de montare a instalatiilor solare de la Clenergy în întreaga Peninsulă Balcanică

GEMINOX anunță extinderea colaborării cu Clenergy, producător de echipamente de montare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor pentru proiecte, pentru intreaga Peninsulă Balcanică.

Conform acordului, Clenergy și GEMINOX își vor uni forțele pentru a facilita adoptarea energiei solare prin distributia de echipamente fotovoltaice în Europa de Sud-Est, regiune cu potential deosebit de dezvoltare.

GEMINOX este autorizată să vândă linia de produse emblematică a Clenergy: PVezRack® și noul său sub-brand RUNNUR în Peninsula Balcanica. Parteneriatul acoperă o mare varietate de subcategorii de produse PVezRack®, de la SolarRoof, SolarTerrace, EzTracker™, Clenergy Hollywood la Post Mount, soluțiile de gestionare a cablurilor RUNNUR și alte accesorii conexe


"Suntem încântați să avem un distribuitor care ne extinde operațiunile în toată Europa"


"Parteneriatul de distribuție este unul dintre planurile noastre strategice de creștere continuă, făcând produsele și soluțiile noastre regenerabile accesibile mai multor părți interesate. Suntem încântați să avem un distribuitor care ne extinde operațiunile în toată Europa. Acesta este, de asemenea, un alt pas semnificativ către îndeplinirea misiunii noastre. Sperăm că acest parteneriat va ajuta la accelerarea implementării energiei solare mai eficiente și mai accesibile în Europa. "

Daniel Hong, CEO Clenergy

"Ne simțim privilegiați să extindem colaborarea cu Clenergy, o companie de energie regenerabilă renumită la nivel mondial, cu tehnologii de ultimă oră, produse superioare și servicii de neegalat. Este minunat să colaborezi cu companii solare care au o viziune comună asupra unui viitor durabil, decarbonizat."

Jake Liu, CEO la GEMINOX


Contactati-ne

GEMINOX SRL

Adresa: Sos. Bucuresti Nord, nr 10,
Voluntari, Ilfov

Telefon: +40 755 324 111

Email: sales@geminox.ro

Website: www.geminox.net

DESPRE GEMINOX

Începând cu 2022, a stabilit parteneriate oficiale de distribuție cu companii de talie mondială, inclusiv Risen Energy și Huawei. Acordul cu Clenergy va permite companiei GEMINOX să-și extindă portofoliul de produse, pentru a contribui la dezvoltarea pieței fotovoltaice din Europa.

DESPRE CLENERGY

Înființată în 2007 în Melbourne, Australia, Clenergy deține fabrici în China și este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor. Clenergy este specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de montare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor pentru proiecte, fiind un producator de talie mondială.