en-Utilizarea echipamentelor de înaltă calitate în sistemele fotovoltaice C&I pe acoperiș

24/05/2023

Proiectele fotovoltaice C&I pe acoperiș devin din ce în ce mai populare datorită costurilor reduse de întreținere, beneficiilor ecologice și rentabilității atractive ale investiției. Datorită apariției tehnologiilor inovatoare de energie regenerabilă și a reglementărilor progresive de mediu, piața fotovoltaică de acoperiș explodează la nivel mondial.

Pentru ca proiectele fotovoltaice pe acoperiș să fie finalizate cu rezultate optime, componentele de înaltă calitate sunt esențiale. De la cabluri la invertoare, module și sisteme de montare, echipamentele de calitate superioară duc la o performanță mai bună a sistemului, o producție mai mare de energie și o longevitate îmbunătățită.

Pentru a arăta adevăratul potențial al dotării unui proiect fotovoltaic de acoperiș C&I cu componente de înaltă calitate, va prezentam unele dintre cele mai de succes proiecte care au fost finalizate în ultimele câteva luni cu echipamentele noatre.


Primul este un sistem de 2,7 MW situat în Ilfov, România, care a fost construit pentru Doraly Expo Market. Acest proiect a fost creat cu sisteme de montare Clenergy pentru a asigura siguranța, fiabilitatea și durabilitatea sistemului - aspecte cheie de care trebuie să tinem cont in orice proiect solar. Datorită calității înalte a sistemelor de montare, instalația solară a putut fi finalizată într-o perioadă scurtă de timp, ceea ce a contribuit la optimizarea costurilor.

Sistemul din Ialomița, este un sistem mai impresionant,de 3MW, construit pentru o fabrică de reciclare. Pentru acest proiect, GEMINOX a furnizat sisteme de montare Clenergy, invertoare Huawei și module fotovoltaice Risen Energy pentru o soluție solară completă. Combinația dintre componentele ultra fiabile și tehnologia solară de ultimă oră le-a permis să atingă eficiența maximă așteptată pentru un astfel de proiect.

În sfârșit, situat în Cluj, România, există un sistem de 920KW construit pentru o altă fabrică. Pentru acesta, GEMINOX a furnizat sisteme de montare Clenergy, module fotovoltaice Jinko și invertoare Huawei. Datorită potrivirii perfecte între componente, instalația executată a fost mai ieftină și mai eficientă decât era proiectată inițial.


Acestea sunt doar câteva exemple de sisteme fotovoltaice de acoperiș C&I alimentate cu componente de vârf și echipamente de înaltă calitate, cum sunt cele furnizate de GEMINOX. Numărul acestor proiecte crește dramatic și continuă să demonstreze că eficiența și calitatea pot merge mână în mână, permițând companiilor să beneficieze foarte mult de investițiile lor în energia solară.