Inovație și Sustenabilitate: Proiect cu sistem de montare Clenergy Universal Klip-Lok în Oradea, România

11.09.2023

În domeniul energiei regenerabile, fiecare proiect reprezintă o piatră de temelie către un viitor mai verde și mai durabil. Astăzi, ne concentrăm pe un proiect amplasat în Oradea, România, care a beneficiat de expertiza și inovația Clenergy, un nume de încredere în industria structurii de prindere din dimeniul fotovoltaic.

Profilul proiectului
  • Locația: Oradea, România
  • Capacitatea: 9.8kwp
  • Produsul utilizat: Clenergy Universal Klip-Lok (non-penetrative)

Detalii Tehnice

Sistemul Universal Klip-Lok de la Clenergy, parte a gamei PV-ezRack®, este special conceput pentru a facilita instalările pe acoperișuri înclinate și plate din tabla, eliminând necesitatea străpungerii, acoperișului, un aspect vital pentru conservarea durabilității acestuia.

Datorită tehnologiei inovatoare Z-module, procesul de instalare devine surprinzător de rapid și ușor, economisind timp prețios în faza de implementare a proiectului.

Rezistența și Durabilitatea

Fabricate din aluminiu anodizat de calitate structurală și oțel inoxidabil, componentele sistemului asigură o rezistență îndelungată la coroziune, oferind o durabilitate sporită a proiectului. Astfel, proiectul beneficiază de o rezistență la vitezele vântului de până la 88 metri pe secundă, garantând securitatea și stabilitatea structurii pe termen lung.

Flexibilitate în Aplicare

Sistemul vine echipat cu cleme de fixare complet conforme și picioare opționale reglabile de înclinare, conferind o flexibilitate extraordinară în ceea ce privește aplicarea și ajustarea conform necesităților specifice ale proiectului.

Garantia

Clenergy își asumă un angajament ferm în ceea ce privește calitatea produselor sale, oferind o garanție de 12 ani pentru produs, un testament al încrederii lor în durabilitatea și eficiența soluțiilor pe care le oferă. 


Despre Clenergy

Fondată în 2007 în Melbourne, Australia, și cu facilități de producție în Xiamen, China, Clenergy s-a afirmat ca un lider de necontestat în domeniul soluțiilor pentru energii regenerabile și construcții. Compania se specializează în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de fixare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor solare, fiind un partener de încredere pentru proiecte de succes în întreaga lume.

PV-ezRack® Clenergy

Gama PV-ezRack® Clenergy se distinge prin diversitatea de soluții de montare solară pe care le oferă, adresându-se tuturor tipurilor de instalații solare - de la cele rezidențiale la cele industriale, comerciale și parcuri fotovoltaice. Pusă la punct prin cercetare intensă și feedback valoros din partea instalatorilor, această gamă reflectă abordarea inovatoare și orientată către client a Clenergy.