Panouri Fotovoltaice

Tongwei a intrat pe piața fotovoltaică în 2006. După mai bine de 10 ani de dezvoltare rapidă, Tongwei a devenit o întreprindere fotovoltaică integrată cu producție de polisiliciu de înaltă puritate, producție de celule solare de înaltă eficiență și producție de module fotovoltaice de înaltă eficiență.

TW Solar este evaluat ca furnizor global de module Tier1 de Bloomberg și este cel mai mare producător de panouri fotovoltaice că număr de livrări și cota de piață la nivel global.


GCL este un producător de module de clasă mondială cu multiple baze de producție la nivel global. GCLSI oferă o mare varietate de produse de calitate superioară pentru toate aplicațiile și mediile fotovoltaice, inclusiv module bifaciale 182 mm, 210 mm și module Topcon. Toate produsele sunt supuse la cele mai riguroase inspecții și teste de calitate.

GCLSI este evaluat ca furnizor global de module Tier1 de Bloomberg și clasat nivel A de PV Module Tech pentru bancabilitate.                                                  

Risen Energy este un producător de top la nivel mondial de panouri fotovoltaice. Inovația techno-comercială, susținută de calitate și suport desăvârșit cuprinde soluțiile complete fotovoltaice solare Risen Energy, care sunt printre cele mai puternice și mai eficiente din punct de vedere al costurilor din industrie. 

Cu prezența pe piața locală și un statut puternic de bancabilitate financiară, sunt capabili să construiasca o colaborare strategică, reciproc avantajoasă cu partenerii.

Sisteme de prindere

DESPRE CLENERGY

Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor. Clenergy este specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de montare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor pentru proiecte.

20 GW+

Sisteme instalate

30+

Tari cu instalari

13 billion kWh+

Putere generata

500+

Angajati 

Invertoare & Stocare

Despre Huawei

Huawei oferă soluții fotovoltaice inteligente de vârf, care valorifică peste 30 de ani de experiență în tehnologia informației digitale. În calitate de cel mai mare furnizor de invertoare la nivel global, Huawei se angajează să construiască centrale fotovoltaice eficiente, inteligente, sigure, fiabile și care sprijină rețeaua și să ajuta clienții să maximizeze rentabilitatea investiției pe durata de viață a centralelor.Huawei integreaza tehnologiile AI pentru a stimula LCOE și a accelera paritatea rețelei pentru toți.

770


de miliarde de kWh de putere verde generate

355


de milioane de tone de emisii CO2 reduse

485


de milioane echivalentul în copaci plantați

Cabluri Solare

Huatong Cables, fondată în 1993, este dedicata producției de cabluri, a furnizat diverse cabluri și soluții de produse de la rețeaua electrică EHV până la viața de zi cu zi a oamenilor, ceea ce a contribuit la construcția rețelei electrice în China și, de asemenea, în alte țări din întreaga lume. .

Cablurile Huatong pot fi găsite în cele mai spectaculoase și mai avansate centre de construcții din domeniul arhitectural și al energiei, cum ar fi Stadionul Național din Beijing construit pentru Jocurile Olimpice din 2008, Shanghai World Expo din 2010 și unul dintre cele mai provocatoare proiecte de construcție în domeniul energetic, Barajul de pe râul Yangtze.

LISTA 

PRODUSE

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.