CLENERGY

DESPRE CLENERGY

Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor. Clenergy este specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de montare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor pentru proiecte.

20 GW+

Sisteme instalate

30+

Tari cu instalari

13 billion kWh+

Putere generata

500+

Angajati 

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei de cercetare și dezvoltare, sunt capabili să creeze echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței. 

CLENERGY are capacitatea de a personaliza soluțiile de montaj pentru a satisface cerințele specifice ale clientului în timp util. CLENERGY livreaza structuri de montaj solar în întreaga lume și lucreaza printr-o rețea de parteneri strategici, distribuitori și agenți, GEMINOX fiind distribuitor unic in Peninsula Balcanica.

GAMA DE PRODUSE

SolarRoof Series

Carport

Ground Series

Fixed Tilt

SolarTerrace™ I
SolarTerrace™II-A
SolarTerrace™II-F
SolarTerrace™II-H
SolarTerrace™III-A
SolarTerrace™III-F
SolarTerrace™V
SolarTerrace™MAC
SolarTerrace™Eco