Flat Roof Ascent

Sistem de montare cu balast redus pentru instalarea fotovoltaica pe acoperisuri plate

Caracteristici

PV-ezRack® Ascent este o soluție cu balast redus, orientată spre sud/nord, fără șine, pentru instalarea fotovoltaică pe acoperișuri plate.

    • Design special și un unghi de înclinare de 10° și 15°.
    • Potrivit pentru modul PV de până la 2180x1100mm, înălțime de la 30mm la 46mm.
    • Adaptabil pentru panouri cu dimensiuni mai mari de 2180x1100mm cu adaugarea componentelor Ascent XL 

Ascent Wings

Clenergy PV-ezRack Ascent Wings este un sistem cu balast redus și fără șine, care oferă o utilizare optimă a suprafeței și un randament pentru acoperișuri dificile din punct de vedere structural, cu opțiuni limitate de balast.

  • Producție de energie maximizată cu mai multe opțiuni de geometrie.
  • Design special și un unghi de înclinare de 10° și 15°.
  • Potrivit pentru modul PV de până la 2180x1100mm, înălțime de la 30mm la 46mm
  • Adaptabil pentru panouri cu dimensiuni mai mari de 2180x1100mm cu adaugarea componentelor Ascent XL 

BENEFICII CHEIE

Balast optimizat

Reducerea balastului prin construcție aerodinamică optimizată. De asemenea, testat în tunelul de vânt in conditii limită de către agenția independentă de testare a tunelului de vânt, pentru a obține o ventilație optimă pentru o producție maximă de energie.


Eficienţă

Cu conexiunile clic între picioare și baze, nu sunt necesare unelte suplimentare în timpul asamblarii picioarelor și bazelor. Spațiul de depozitare este mult redus datorită prelungirii inovatoare a piciorului din spate, economisind astfel costul de gestionare a depozitului.


Versatilitate

PV-ezRack Ascent oferă soluții flexibile și potrivite pentru toate panourile fotovoltaice încadrate cu înălțimi de la 30 la 46 mm. Optimizatorul de putere, microinvertorul pot fi acomodați cu ușurință.


COMPONENTE

End Clamp
Inter Clamp
Start and End Base L120
Connection Base L250, East- west
Main Base, South-north
Main Base, East- west
Front Leg 10°/15°
Rear Leg 10°
Rear Leg Extension
Wind Deflector
Side Wind Deflector
Angle AL

MATERIALE VIDEO

Despre Clenergy

Clenergy a fost fondata in 2007 in Melbourne, Australia si cu facilitati de productie in Xiamen China. Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor, specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de fixare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor solare.

PV-ezRack® Clenergy

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei de cercetare și dezvoltare, sunt capabili să creeze echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței.

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.