GCL SYSTEM INTEGRATION 

GCL este un producător de module de clasă mondială cu multiple baze de producție la nivel global. GCLSI oferă o mare varietate de produse de calitate superioară pentru toate aplicațiile și mediile fotovoltaice, inclusiv module bifaciale 182 mm, 210 mm și module Topcon. Toate produsele sunt supuse la cele mai riguroase inspecții și teste de calitate. 

GCLSI este evaluat ca furnizor global de module Tier1 de Bloomberg și clasat nivel A de PV Module Tech pentru bancabilitate.

Lanț integrat de producție

Materiale siliconice

185.000 de tone  Capacitate anuală de  de polisilici

260.000 de tone Capacitate anuală de siliciu granular   

Plachete de siliciu

50GW Capacitate anuala de productie

Panouri fotovoltaice

30GW Capacitate anuala de productie

Top 10 producatori mondiali de panouri fotovoltaice

6

continente

30+

ani experienta

3000+

brevete & proprietati intelectuale 

200

miliarde USD active

INOVATIE: Siliciu granular, tehnologie FBR pe bază de silan

GCL a investit in cercetarea și dezvoltarea tehnologiei FBR pe bază de silan și a obtinut brevetul FBR de la întreprinderea americană SunEdison, Inc. În prezent, a realizat cu succes producția comercială în masă de siliciu granular.

Siliciul granular al GCL TECH are avantajele unui cost scăzut, consum redus de energie, emisii scăzute, durată lungă de viață, calitate înaltă și rata de conversie ridicată.

80%

reducerea consumului de energie

60%

reducerea costurilor cu resursele umane

57%

reducerea consumului de hidrogen

30%

reducerea intensității investițiilor

CATEGORII PRODUSE
  • Panouri fotovoltaice TOPCon

  • Panouri fotovoltaice PERC
  • Panouri fotovoltaice plutitoare

TEHNOLOGIA TOPCon

Eficiență mai mare

Celulele TOPCon convertesc mai multă lumină solară decât celulele de tip P, ceea ce duce la o eficiență mai mare a celulei și a modulelor. Celulele TOPCon pot atinge o eficiență de 28% (eficiența maximă a celulei PERC este de aproximativ 24%).

Performanță la lumină scăzută

Modulele TOPcon au o eficiență mai mare în condiții de lumină scăzută, ceea ce prelungește perioada de generare a energiei electrice în timpul zilei și îmbunătățește performanța instalației în timp.

Degradare mai scăzută

Modulele TOPCon au o putere mai mică de degradare a puterii în primul an și în cei 30 de ani de utilizare a panourilor fotovoltaice, comparativ cu panourile PERC.

Coeficient de temperatură mai scăzut

Celulele TOPCon au o rezistență mai bună la temperaturi ridicate, ceea ce înseamnă că eficiența modulelor TOPCon va fi mai mare în climatele calde în comparație cu modulele PERC.

Rata de bifacialitate

Celulele TOPCon au o creștere mai bună a puterii în modulele bifaciale decât modulele PERC. Este un factor important, deoarece modulele solare bifaciale devin din ce în ce mai populare pe piață. 

                           Panouri Fotovoltaice                        TOPCon

                            Panouri Fotovoltaice                          PERC

                           Panouri Fotovoltaice                           Plutitoare