SolarRoof™ Non-penetrative

Sistem de montare pe acoperiș fiabil și robust - Proiectat pentru placarea acoperișului cu fixare ascunsă (Klip-lok, Longline)

Caracteristici


  • Acest sistem permite instalarea pe acoperișuri înclinate și plate.
  • Tehnologia inovatoare Z-module permite o instalare surprinzător de rapidă și ușoară.
  • Rezistența la coroziune este obținută prin componente din aluminiu anodizat de calitate structurală și oțel inoxidabil.
  • Rezistă la viteze ale vântului de până la 88 de metri pe secundă prin designul său robust și materialele de înaltă calitate.
  • Clenergy PV-ezRack® SolarRoof™ este proiectat pentru aplicații rezidențiale și comerciale
  • .

Construit să reziste


Ca parte a gamei PV-ezRack®, SolarRoof™ vine cu o garanție pentru produs de 12 ani.

Clemele de fixare complet conforme elimină necesitatea pătrunderii acoperișului pe acoperișurile din tabla faltuita, iar picioarele opționale reglabile de înclinare oferă flexibilitate în aplicare.

BENEFICII CHEIE

Instalare simplă și rapidă

Utilizarea șinelor de bază din aluminiu patentate, a tehnologiei Z-Module și a tehnologiei de montare telescopică elimină tăierea personalizată și permite o instalare rapidă.


Calitate superioară

Controlul strict al calității în conformitate cu ISO 9001 asupra materialelor și produselor finite asigură rezistență optimă și durată lungă de viață pentru instalația dumneavoastră.

Compatibilitate ridicata

SolarRoof™ Pro este compatibil cu majoritatea panourilor fotovoltaice cu rame și fără rame de pe piață.12 ani garanție

Clenergy oferă o garanție de 12 ani pentru produsele din gama PV-ezRack SolarRoof™

Aplicație versatilă

PV-ezRack SolarRoof™ este potrivit pentru majoritatea tipurilor de acoperișuri, inclusiv acoperișuri din țiglă înclinată, acoperișuri metalice, acoperișuri din beton și chiar acoperișuri din ardezie.

COMPONENTE

End Clamp
Inter Clamp
Universal Clamp
Universal Clamp
ECO Rail
Splice for ECO Rail
Universal Klip-lok Interface pre-assembly with Cross Connector Clamp
Fixed Tilt Legs

MATERIALE VIDEO

Despre Clenergy

Clenergy a fost fondata in 2007 in Melbourne, Australia si cu facilitati de productie in Xiamen China. Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor, specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de fixare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor solare.

PV-ezRack® Clenergy

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei de cercetare și dezvoltare, sunt capabili să creeze echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței.

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.