SolarRoof™ Pro

Sistem universal de montare de înaltă performanță pentru acoperiș 

Caracteristici


  • Clenergy PV-ezRack® SolarRoof™ Pro este o soluție de montare pe acoperiș potrivită pentru majoritatea tipurilor de acoperișuri înclinate rezidențiale.
  • Componente din aluminiu anodizat de calitate superioară și oțel inoxidabil
  • Potrivit pentru majoritatea aplicațiilor pentru acoperișuri rezidențiale, atât portret, cât și peisaj
  • Compatibil cu majoritatea panourilor fotovoltaice de pe piață

Soluție rentabilă


Utilizarea șinelor de bază din aluminiu patentate, a tehnologiei Z-Module și a tehnologiei de montare telescopică elimină tăierea personalizată și permite o instalare rapidă, facand SolarRoof™ Pro este una dintre cele mai versatile soluții de fixare pentru acoperiș din lume. Acest sistem este o soluție foarte rapidă, sigură și rentabilă.

BENEFICII CHEIE

Instalare simplă și rapidă

Utilizarea șinelor de bază din aluminiu patentate, a tehnologiei Z-Module și a tehnologiei de montare telescopică elimină tăierea personalizată și permite o instalare rapidă.


Calitate fără compromisuri

SolarRoof™ Pro folosește numai componente din aluminiu anodizat de calitate superioară și oțel inoxidabil conform standardelor internaționale. Controlul strict al calității asupra materialelor și produselor finite asigură rezistență optimă și durată lungă de viață pentru instalațiile dumneavoastră.

Aplicație versatilă

Un sistem simplu conceput pentru orientare portret și peisaj, SolarRoof™ Pro este potrivit pentru majoritatea aplicațiilor de acoperiș rezidențial.

Compatibilitate ridicata

Un sistem universal de montare pe acoperiș, SolarRoof™ Pro este potrivit pentru majoritatea acoperișurilor și compatibil cu majoritatea modulelor fotovoltaice din piață.

COMPONENTE

Inter Clamp
Inter Clamp Black Anodized
End Clamp
End Clamp Black Anodized
Cross Connection Clamp
Pro Rail
Pro Rail Black Anodized
Splice for Standard Rail
Splice for Rail Black Anodized
Alu Adjustable Roof Hook
Hanger Bolt
Mounting Kit for Hanger Bolt

MATERIALE VIDEO

Despre Clenergy

Clenergy a fost fondata in 2007 in Melbourne, Australia si cu facilitati de productie in Xiamen China. Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor, specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de fixare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor solare.

PV-ezRack® Clenergy

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei de cercetare și dezvoltare, sunt capabili să creeze echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței.

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.