Flat Roof ComT

Sistem de montare înclinat pentru instalarea fotovoltaică pe acoperiș comercial din tablă

Caracteristici

Clenergy PV-ezRack ComT este un sistem de montare universal și rapid pentru instalarea fotovoltaică pe toate acoperișurile comerciale comune din tablă. Cu designul său flexibil și scalabil, permite utilizarea perfectă a suprafeței acoperișului disponibile. Unghiuri de înclinare disponibile:

  • 10°
  • 15°

Compatibilitate

Cu sistemul ComT panourile fotovoltaice își pot genera puterea maximă.

Este un sistem de montare universal și rapid pentru instalarea fotovoltaică pentru toate acoperișurile comerciale obișnuite din tablă și se poate instala si folosind clema universală klip-lok Clenergy.


BENEFICII CHEIE

Instalare rapidă și ușoară

Picioarele pre-asamblate permit o instalare ușoară și rapidă, iar Modulul Z patentat, picioarele pot face clic cu ușurință în fanta șinelor în orice punct dat.


Cleme universale Kliplok

Clemele reglabile sunt compatibile cu panouri fotovoltaice care variază de la 30 la 46 mm (înălțime) | Clenergie fără cadru > Clenergy ComT poate monta orice dimensiune de panouri cu rama subțire sau fără cadru.


 Gamă largă de înclinări

Picioarele se pot monta cu panouri fotovoltaice cu lățime de până la 1046 mm, cum ar fi panouri cu 72 de celule sau noi panouri semi-decupate | 3 x unghiuri de înclinare

2 in 1

Soluția care utilizează șina MT în combinație cu șine în T și picioare este dezvoltată special pentru acoperișuri din tablă cu o deschidere mare a panei de până la 2 m. Iar cealalta solutie, folosind popularele picioare în L, șine ECO, oferă o gamă flexibilă de reglare a înălțimii.


COMPONENTE

Front Leg Assembly, 10°
Rear Leg Assembly, 10
Rail Clamp for T-Rail
MT-Rail Support
ECO Rail
T50 Rail
T110 Rail
Tin Interface
Tin Interface with Click Module
Tin Interface A with ezClick
Tin Interface with Curved Base
Adapter (Puck)

MATERIALE VIDEO

Despre Clenergy

Clenergy a fost fondata in 2007 in Melbourne, Australia si cu facilitati de productie in Xiamen China. Clenergy este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor, specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de fixare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor solare.

PV-ezRack® Clenergy

PV-ezRack® Clenergy oferă o gamă largă de echipamente de montare solară pentru toate tipurile de instalații solare, inclusiv proiecte rezidențiale, industriale și comerciale și parcuri fotovoltaice. Prin cercetarea pe teren, feedbackul părților interesate și ideile inovatoare din partea echipei de cercetare și dezvoltare, sunt capabili să creeze echipamente versatile de structuri solare. Cu experți din din China, Australia, Japonia și alte țări, Clenergy este capabil să răspundă cererii globale și tendințelor pieței.

Comandaţi produsele noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.